Hvad er Aktivlejren for en størrelse? Du har måske været med før og har derfor allerede en idé om hvad den betyder for netop dig og din kreds.

Lejren er for alle væbnere og seniorvæbnere i hele FDF Landsdel 1, som afholdes hvert år i tredje hele weekend i september. Hvor leg, hygge og friluftsliv står i første række. Hvis du tager med får du og dine venner helt sikker en kæmpe oplevelse. Jo flere med jo bedre, hvilket gør at lejren bliver en super oplevelse for alle deltagere. Faktisk plejer vi samlet set at være ca. 400-450 FDF’ere på området, hvor næsten 300 af jer er deltagere.

Samtidig vil alle kredse lave deres egen lille kredslejr, hvor I og jeres ledere vil spise og sove sammen, som var det en normal kreds lejr – med mindre du vælger en heltidsgruppe!

Tænker du allerede det kunne være fedt?
Så prøv at se den her video fra Aktivlejr 2018

Kernekonceptet af Aktivlejren er nemlig grupperne. Ved tilmelding ønsker du tre grupper i prioriteret rækkefølge af hvad du godt kunne tænke dig at lave. Efter tilmeldingen får du en af dine tre grupper, som du skal være sammen med i weekenden og lave de fedeste aktiviteter.

Grupperne 2019

Klik lige her for at se alle grupperne fra 2019 lejren. Det var så fedt!

Ved du ikke helt hvad du skal vælge? så husk at kigge godt på beskrivelserne, karaktererne og ikke mindst hvilken gruppetype det er! I år har vi 2 forskellige gruppetyper som definerer hvor meget af tiden de skal bruge sammen. De er:

Standardgrupper: Holder sig til det normale gruppeprogram om formiddagen og eftermiddagen. Derfor vil deltageren spise og sove i kredsens lejr.
Heltidsgrupper: Her er deltageren i gruppen hele tiden. De spiser og sover altså også i gruppen og kommer ikke tilbage til Kredslejren (foruden i siestaen).